Over mij

“It is what it is”

Wie dat ooit als eerste gezegd heeft weet ik niet, maar dat is wel hoe ik fotografeer. Ongedwongen, niet geposeerd en klikken op het moment dat je het niet verwacht. Dit levert vaak de mooiste en leukste beelden op. En mooie beelden maken is echt het allerfijnste wat er is.

Fotografie geeft mij energie en voldoening. Het maakt mij deelgenoot van de meest bijzondere momenten. Daarom ben ik gestart met KarinDeraedtFotografie.

Hallo, ik ben Karin!


Wat leuk dat je er bent! Je vraagt je vast af wie er nu eigenlijk achter de camera staat?

Het leven is leuk en ik geniet zoveel als mogelijk is. Op het moment woon ik samen met mijn vriend Niels in Den Haag.

Fotograferen is niet het enige waar ik heel blij van word. Regelmatig ben ik op de tennisbaan te vinden of thuis gezellig met met vrienden en een goed glas wijn. Waar ik ook van kan genieten is met een goed boek op de bank. Met een grote kop thee en een reep pure chocolade. Het boek moet wel of heel spannend, of een heerlijke roman zijn.
Sinds een paar jaar werk ik als zelfstandig fotograaf. Samen mooie beelden maken is het leukste wat er is. Of het nu gaat om het vastleggen van een trouwdag of omdat je graag mooie foto's wilt voor jezelf, je baby of voor je (nieuwe) bedrijf, Samen kijken we naar de mogelijkheden voor het beste resultaat.

Wat mij als persoon het beste omschrijft is dat ik een enthousiast, spontaan en nieuwsgierig persoon ben. Graag leer ik jou kennen, dat helpt mij ook bij het bedenken van de beelden die we het beste kunnen maken.

Je hebt al even op mijn site kunnen rondkijken en je zal zien dat mijn stijl zich kenmerkt door contrastrijke kleuren, maar ook door sprekende zwart-witbeelden. Als fotograaf ben ik op zoek naar het juiste licht, timing en ik pas me makkelijk aan aan elke situatie die zich voordoet.

Mijn fotografie kenmerkt zich als documentair. Ik observeer zoveel mogelijk, om daarna de juiste beelden te kunnen maken. Tijdens het fotograferen stel ik leuke vragen om je op die manier op je gemak te stellen en om een spontane sfeer neer te zetten. Dat zie je dan ook terug in de foto's.
Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan als (trouw)fotograaf. Alle foto's die je op deze site ziet zijn door mij gemaakt en bewerkt.

Als persoon en fotograaf sta ik niet stil. Ik blijf mij ontwikkelen. De foto's op deze site zijn daar een weerspiegeling van. Ik volg veel workshops of ga mee als second shooter bij bruiloften (ik ga vaak mee met Dianne Bouman, Annemarie Dufrasnes en Patricia Bollen. En met het meedoen aan ‘styled shoots’ blijf ik als fotograaf op de hoogte en word zo door collega's uitgedaagd om een stap verder te gaan.

Mocht je vragen hebben over mij of mijn ontwikkeling als fotograaf, dan kan je mij altijd een berichtje sturen. Ik vertel er graag meer over.

Tot snel!

Liefs, Karin


Zullen we jouw plannen bespreken?

Enthousiast geworden? Of misschien nog vragen?
Bel of mail mij gerust of stuur mij via deze site een app,
dan neem ik snel contact met je op.

Lieve groet, Karin

Contact

"Een fotoshoot met Karin is zo’n leuke beleving. Ze heeft oog voor detail, wringt zich in allerlei bochten want ze weet welk resultaat ze wil behalen, ze weet het beste licht te vinden, en hoe ze jou op je best en mooist laat zijn. Ook al ben je tijdens een shoot omringd door veel mensen, of staan er bomen in de weg, ze schiet die ene perfecte foto, iemand zonder dit talent en lef was aan dat moment voorbijgegaan." - Suzan

Instagram