Liefde

“Voor een goed huwelijk is het nodig
heel vaak verliefd te worden op dezelfde persoon”
- Mignon McLoughlin

wat kan ik voor je doen?

Trouwfotografie

NAAR PORTFOLIO

Gefeliciteerd!

Je gaat trouwen (gefeliciteerd!) en nu moet er een hoop geregeld worden. Een trouwfotograaf is één van de dingen die je wilt regelen. Jouw trouwdag is de dag van je leven, die je met je grootste liefde en geliefden gaat doorbrengen. Dat is spannend, romantisch, ontroerend en liefdevol tegelijk. Dat wil je ook graag in je foto's terugzien. Naast natuurlijk alle andere hoogtepunten van de dag!

Wat kun je van mij verwachten?

Het is heel speciaal om als trouwfotograaf aanwezig te mogen zijn op jullie bruiloft, en hoe cliché het ook is, het gaat om de klik. Dit zie je namelijk direct terug in de foto's. Voordat we met elkaar verder gaan vind ik het daarom erg belangrijk om jullie te leren kennen. Naast mijn natuurlijke nieuwsgierigheid naar nieuwe mensen ontmoeten, is dit het meest essentiële in onze samenwerking. Ik ben benieuwd naar wie jullie zijn, hoe jullie elkaar hebben leren kennen, maar vooral ook wat jullie belangrijk vinden om terug te zien. En wat jullie vooral niet willen. Op deze manier weten we goed wat we van elkaar kunnen verwachten. En wanneer het zover is gaan we de mooiste foto's maken.

Vaak is het dan toch nog wel spannend om ineens in het middelpunt van de belangstelling te staan. Hoe ga je daarmee om? Daar komt mijn expertise om de hoek kijken. Ik zal je zoveel mogelijk op je gemak stellen. Dit doe ik door het stellen van vragen of ik geef jullie een opdracht (bijvoorbeeld door samen een dansje te doen of door iets in elkaars oor te fluisteren). Tijdens een shoot blijven we continu in gesprek en als het even niet lukt is er altijd tijd voor een adempauze. En ik laat jullie tussendoor natuurlijk altijd een paar foto's zien!

Karin Deraedt Fotografie Fotograaf slider 1
Karin Deraedt Fotografie Fotograaf slider 1
Karin Deraedt Fotografie Fotograaf slider 3
Karin Deraedt Fotografie Fotograaf slider 4
Karin Deraedt Fotografie Fotograaf slider 5
Karin Deraedt Fotografie Fotograaf slider 6
Karin Deraedt Fotografie Fotograaf slider 7
Karin Deraedt Fotografie Fotograaf slider 9
Karin Deraedt Fotografie Fotograaf slider 11
Karin Deraedt Fotografie Fotograaf slider 12
Karin Deraedt Fotografie Fotograaf slider13
Karin Deraedt Fotografie Fotograaf slider 13

Pakketten en prijzen

LIEFDE

Bridal and Bridesmaid Bouquet

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Corsages and Boutonnieres

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?"

Head Dresses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Jullie trouwdag zit boordevol bijzondere gebeurtenissen. Op de dag zelf heb je vaak geen oog voor alles wat er om je heen gebeurt. Een trouwfotograaf is een investering voor het leven. Je kan je mooiste dag dan elke dag weer opnieuw beleven.

Bij onderstaande pakketten is standaard inbegrepen:

  1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het liefst doe ik dit persoonlijk, maar mocht het niet anders kunnen, dan maken we via Skype of Face-Time kennis.
  2. Eigen privé galerij beveiligd met een wachtwoord welke je kan delen met familie en/of vrienden.
  3. Een app voor op je mobiele telefoon met de 20 mooiste foto's van jullie dag.
  4. Een kleine preview van 15 foto's binnen 14 dagen.
  5. Levering van alle foto's binnen zes weken,
  6. Reiskosten binnen Zuid-Holland, daarbuiten €0,39 per km en exclusief eventuele parkeerkosten.

Tarieven trouwfotografie

Ja, ik wil alles!

12 uur fotografie

Fine art print 20 x 30
Luxe foto-album 20 x 30 met 24 pagina's
Minimaal 500 hoge resolutie foto's

€ 2.000,-

Ja, ik wil meer!

10 uur fotografie

Fine art print 20 x 30
Luxe foto-album 20 x 30 met 24 pagina's
Minimaal 400 hoge resolutie foto's

€ 1.750,-

Ja, ik wil!

6 uur fotografie

Fine art print 20 x 30
Luxe foto-album 15 x 20 met 24 pagina's
Minimaal 250 hoge resolutie foto's

€ 1.250,-

Ja, ik wil extra's!

Extra's zijn altijd mogelijk. Denk aan bijvoorbeeld:

Een videograaf (ook een video van jouw dag)
Uitbreiding van het foto-album (extra pagina's)
Een tweede fotograaf


€ op aanvraag

Veel gestelde vragen

Hoe kies ik nu de beste fotograaf? Er zijn er zoveel!

Open FAQ

Klopt! Er zijn veel trouwfotografen. Ieder met een eigen stijl, een goede dosis ervaring en een daarbij behorende prijs. Het antwoord is eigenlijk heel simpel; foto's kijken. Als de foto's van de fotograaf je meenemen door de dag die is gefotografeerd, is het een goed idee om in gesprek te gaan met de fotograaf. Het is een cliché, maar de klik is zó belangrijk! Ik ben er tenslotte de hele dag bij. Misschien zelfs op de meest intieme momenten. Bijvoorbeeld tijdens het aankleden. Het is dan wel fijn als je je op je gemak voelt.

Wat gebeurt er als jij, de fotograaf, ziek bent?

Open FAQ

Alhoewel ik zo gezond mogelijk leef kan het ook mij gebeuren dat ik ziek ben op de dag van jouw bruiloft. Dat kan zomaar betekenen dat ik niet in staat ben om jullie dag vastte leggen. Gelukkig heb ik een netwerk van fotografen die de dag van mij kunnen overnemen. Dit doe ik uiteraard in overleg met jullie. Het zal altijd iemand zijn die in dezelfde stijl als ik fotografeer.

Wat gebeurt er als je camera kapotgaat?

Open FAQ

Dit is mijn grootste angst! Gelukkig heb ik twee camera's die ik altijd bij me heb. Ook werk ik met meerdere lenzen om zoveel mogelijk mooie beelden te maken. Er is dus altijd een back-up. En ik heb genoeg geheugenkaarten om een volle week in een dag te fotograferen!

Kan je langer blijven?

Open FAQ

Altijd! Een extra uur fotograferen kost € 125 en factureer ik achteraf door. Daar hoef je je op de dag zelf geen zorgen over te maken.

Hoe zorg je ervoor dat de foto's niet kwijtraken?

Open FAQ

Een geheugenkaart kan kapotgaan. Ik werk met twee camera's waar twee geheugenkaarten in passen. Er is dus altijd een back up. Zodra ik thuiskom worden de foto's direct opgeslagen op drie verschillende harde schijven.

Wat kan ik van jou verwachten?

Open FAQ

Je bent het misschien al tegengekomen op deze site, maar samen mooie beelden maken is het mooiste wat er is. Daar ga ik zorgvuldig mee om. Samen kijken we van tevoren wat de wensen zijn. Jullie kiezen de locatie uit. Laat de rest maar aan mij over. Foto's maken is vaak heel spannend. Ik maak het jullie gemakkelijk door leuke vragen te stellen waardoor er een ontspannen sfeer ontstaat. We kennen elkaar gelukkig al een beetje, dus dat moet wel goed komen. En lukt het even niet? Dan nemen we een adempauze en beginnen we opnieuw.

Ik krijg vaak terug van mijn klanten dat ik enthousiast ben en goed iemand op zijn gemak kan stellen.Het helpt ook vaak dat ik tussendoor even laat zien hoe de foto’s er uitzien.

Zon, regen, donkere wolken?

Open FAQ

Geen probleem. Ik heb de juiste apparatuur en kennis om in bij alle weersomstandigheden de mooiste foto's te maken.

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Open FAQ

Plan niet te veel tijd in. Minimaal 45 minuten is genoeg. Denk wel aan de reistijd ernaar toe. Ik neem jullie liever tussendoor een aantal keer apart voor een paar mooie foto's dan dat we uren achter elkaar foto's maken.

Groepsfoto's?

Open FAQ

Die horen erbij! Stel van tevoren een lijst op met wie je op de foto wil, zodat je dit op de grote dag zelf niet hoeft te bedenken. Heb je een ceremoniemeester? Laat hem of haar mij helpen op de grote dag.

Eet je mee?

Open FAQ

Ja graag! Ik ben de heledag in touw. Ik neem altijd wel eten mee, maar bij de lunch of het avondeten schuif ik graag eventjes aan. Liefde gaat ook door mijn maag ;).

Hoe maken we kennis?

Open FAQ

Het liefst nodig ik jullie uit bij mij in Den Haag. Wonen jullie niet in de buurt? Dan kan het ook via Skype of Face-Time.

"Karin is een hele lieve fotograaf die goed weet wat ze doet. Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en maakt echt hele mooie foto's. Ze heeft ervoor gezorgd dat we hele mooie herinneringen hebben aan onze topbruiloft. Ze is in 1 woord FANTASTISCH!" - Sabina en Orlando

Zullen we jouw plannen bespreken?

Enthousiast geworden? Of misschien nog vragen?
Bel of mail mij gerust of stuur mij via deze site een app,
dan neem ik snel contact met je op.

Lieve groet, Karin

Contact

Instagram